Dr.Haydar Dümen'e Sorular Ve Cevapları (6):)) |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr.Haydar Dümen'e Sorular Ve Cevapları (6):))Bir arkadaşımın nişanlısı daha önce başka biriyle birikte olmuş Spermi çamaşırında kalmış kız çamaşırı saklamış ve ona vermemiş Şimdi evlenecekler ve bir korku var Acaba spermden bir şey belli olur mu ? Aradan bir sene geçmiş bir şey elde edilebilir mi ? Haydar Dümen’in Cevabı: Sevgili okurum ben de okurum Allahım okurum Senin de mailini anlayabilmek için en az 3 kere bu işi yaptım Allah’a şükür sonunda anladım Kız aslında kopya çekmiş Başkasının spermini esmer güzeli Monica saklamış Sonunda bir kitap yazmış Başkanın ya da iktidardilerin terini koklamaktan bile ne kadar zengin olunabileceğini kanıtlamış Bizim 3 erkek kardeşin ablası mahallenin renkli bacısı da havaya girmiş Niyeti zengin olmak falan da değilmiş Erkek zaten ancak geçiniyor Kız anılarına tutkulu Zaten bu nedenle de bitiremedi okulu O menili bez parçasını anı defterinde saklıyordur Sanırım günde 1-2 kez de kokluyordur İşte bu söylediklerim bilime uygun değil Meni bezde kalmış kurumuş kimliği de sararmış solmuş Kimden olduğu bilinse ne yazar bilinmese ne yazar ? Şimdi okyanusta dibe vurmuş bir gemi misali arayın bakayım bulursanız bana da haber verin |
|