![]() |
Sanal Yolla Kiz İstemek... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanal Yolla Kiz İstemek...Talipp: Slm ![]() ![]() ![]() KızEvy: Slm ![]() ![]() ![]() ![]() Talipp: MSN adresinizi oğlumdan aldım ![]() KızEvy: Evet ![]() ![]() Talipp: Sizin evde başka PC var mı? Hanımları da görüşmeye davet etsek KızEvy: Tabii ki ![]() ![]() ![]() Talipp: Ok ![]() ![]() ![]() Kaynana34 konuşmaya katıldı Oğlananası konuşmaya katıldı Talipp: Hanımlar da geldi ![]() ![]() ÇılgınDamat konuşmaya katıldı BirEvinBirkızı konuşmaya katıldı Oğlananası: Slm ![]() ![]() ![]() KızEvy: Hoş geldiniz hanım efendi Kaynana34: Slm ![]() ![]() ![]() Oğlananası: Hoş bulduk efendim ÇılgınDamat gönderiyor: CICEK ![]() Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() ![]() ÇılgınDamat gönderiyor: CIKOLATA ![]() Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() ![]() Kaynana34: Ay niye zahmet ettiniz? Teşekkürler ![]() Talipp: Zahmet ne demek? Çam sakızı çoban armağanı ![]() Kaynana34: Nasılsınız? İyi misiniz? Ben Hacer ![]() ![]() Talipp: İyilik elhamdülillah ![]() ![]() KızEvy: İyiyiz çok şükür ![]() Kaynana34: Sizler Mersin'denmişsiniz değil mi? Talipp: Evet efendim ![]() Kaynana34: Evet efendim ![]() ![]() Oğlananası: Güzeldir ![]() ![]() KızEvy: İnşallah ![]() Oğlananası: Yaza kalmasın diyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Talipp: Efendim ![]() ![]() ![]() KızEvy: Evet efendim ![]() ![]() ![]() ![]() Talipp: Evlatlarımız net üzerinden tanışmış kaynaşmışlar ![]() ![]() ![]() KızEvy: Evet beyefendi ![]() ![]() ![]() Oğlananası: Müsaitseniz eğer gelecek ay aile içinde bir nişan yapalım diyoruz ![]() Kaynana34: Bekleriz efendim ![]() ![]() ![]() Oğlananası: Yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynana34: Ayol ne zahmeti? Aşk olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlananası: İnşallah diyelim o zaman ![]() Kaynana34: İnşallah efendim ![]() ![]() BirEvinBirkızı: Tamam anneee! BirEvinBirkızı gönderiyor: KAHVE ![]() Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() ![]() ÇılgınDamat gönderiyor: SOZYUZUGU ![]() Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() ![]() Talipp: Biz müsaadenizi isteyelim artık ![]() ![]() KızEvy: Biz de memnun olduk efendim ![]() ![]() Talipp: O şeref bize ait ![]() ![]() KızEvy: OK ![]() Talipp: Bye! Oğlananası: Bye ![]() ![]() Talipp konuşmadan ayrıldı Oğlananası konuşmadan ayrıldı Kaynana34: Bye BirEvinBirkızı: Bye Kaynana34 konuşmadan ayrıldı KızEvy konuşmadan ayrıldı ÇılgınDamat: Bye ![]() ![]() ![]() BirEvinBirkızı: Hepsi gitti mi? ÇılgınDamat: Gittiler gittiler ![]() BirEvinBirkızı: Ay! Ölüyorum zannettim ÇılgınDamat: Bak çok korkuyordun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|