Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mail, spam

Spam Mail!

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Spam Mail!

Bana zincir mektup (chain letters) gonderen tum dost ve arkadaslarima tesekkur ederim

Sayenizde tuvalet temizlemekte kullanildigini ogrendigim Cola yi icemez oldum

AIDS virusu tasiyan igneler popoma batacak korkusuyla sinemaya gidemez oldum

Deodorantlar kanser yapiyor diye sayenizde artik bir domuz gibi kokuyorum
Marketlerde yasli kadinlar beni kandirip parfum koklatacagim diye bayiltip kacirir korkusuyla ya markete gitmiyorum ya da yasli kadinlara asla yardim etmiyorum

Telefon hattimi kullanip bana borc takarlar korkusuyla telefona bile cevap veremiyorum

Yiyeceklerin icinde neler oldugunu acikca ifsa etmeniz karsisinda korkudan yemek yiyemez oldum

Ustune kesin fare sicmistir diye hicbir kutu icecegi icemiyorum

Cok begensem bile ya ickime ilac koyup beni uyutup organlarimi calar ve buz dolu kuvetin icinde uyanirsam diye bana yaklasanlari tersliyorum

Tum birikimlerimi hastenade yatan ve olmek uzere olan cocuklara yatirdim Bes parasiz kaldim

Mail listesine katilirsam alacagim soylenen para bilgisayar cep telefonu ya da gezileri beklemekten evden disari cikamaz oldum

Bir maili forward etmedim basima ne belalar gelecek diye korkuyla beklemekten ruh sagligimi kaybettim

SIMDI: Eger bu maili 60 saniye icinde 1200 kisiye yollamazsan ishal bir kus sabah aksam kafana sicacak ve hayati sana dar edecektir

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com