![]() |
Memleket Neresi Abi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Memleket Neresi Abi?EZAN VE TOP İlkokul çağlarımda sokakta arkadaşlarımla top oynarken ![]() annem hep balkondan çağırır: "Oğlum Beyazıt ezan okunuyor ![]() ![]() O zamanlar namaz da kılmıyorum ![]() gideceğim? O dönemde ezan okunurken benim gibi eve gitmeyip top oynayan arkadaşlarımı tanıyor musunuz: Hakan Şükür ![]() Sergen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki ![]() arkadaşlarımı tanıyor musunuz: Ben ![]() ![]() ![]() ![]() MEMLEKET NERESİ ABİ? Plajda tüm yabancı erkekler sırtüstü yatarken ![]() erkeği yüzüstü yatar ![]() Bir de beline havlu dolayıp ![]() başarır ![]() Sanki orası Şengül Hamamı ![]() Herkes terlik giyerken Türk erkeği plajda tokyo giyer ![]() Plajda genelde yabancılar kitap okur ![]() telefonu ile konuşur ![]() Türk erkeğini öteki dünyada da çok kolay ayırt edebiliriz ![]() Mesela Zebani kuyuya ateş atıyor ![]() etrafında dolaşır: "-Abi günde ne kadar yakıyor ![]() -Doğal gaz mi? -Memleket neresi abi?" BEYAZIT IN PİPİSİNİ GÖRÜCEZ ![]() ![]() ![]() Çocukluğumda ![]() ederdi ![]() Bazen sohbet baygınlık verince ![]() "Oğlum hadi teyzelere amcanlara pipini göster" derdi ![]() Ben de o sırada ders çalışırdım ![]() "Yaa anne dersim var ![]() ![]() "Aaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Şu işe bakın; göstermek değil de göstermemek ayıp ![]() ![]() ![]() Çok istiyorsanız siz birbirinize gösterin ![]() Artık öyle alışmıştım ki ![]() önce ben göstermeye hazırlanıyordum ![]() ![]() ![]() Bir gün Perihan teyzeler geldi ![]() Annem kapıyı açıp buyur etti ![]() ![]() ![]() Perihan teyzeden cevap: "Yok yok ![]() ![]() Beyazıt ın pipisini görüp gidicez ![]() ![]() ![]() BEYAZLARINI GÖSTEREN KADIN Reklamlarda önüne her gelene beyazlarını gösteren bir kadın var ![]() ![]() Oğlu anlatıyor: "Baba bugün bize Mehmet Ali Erbil geldi ![]() beyazlarını görmek istediğini söyledi ![]() Annem de bütün donlarını gösterdi ![]() Ertesi gün: "Baba bugün bize Persil Adam geldi ![]() bilmiyorum ![]() ![]() Bir başka gün: "Baba bugün bize Mehmet Aslantuğ geldi ![]() Anneme: "Bir de gözlerinizi bağlayıp deneyelim? dedi ![]() AH DEDE VAH DEDE Geçenlerde 15 yıldır görmediğim dedem İstanbul a yanımıza geldi ![]() Pencereden bakıp bakıp soruyor: "Oğlum Beyazıt bu geçen kim ![]() kim?" diye ![]() "Yaa ![]() ![]() "Oğlum kaç senedir İstanbul dasın ![]() tanımazsın! ![]() ![]() ![]() KÖY YUMURTASI Cindy Crawford ![]() yumurtalarını satıyorlarmış ![]() Çocuklarının güzel olmasını isteyenler Cindy nin yumurtalıklarını satın alıyorlarmış ![]() Aslında Sivaslı Cindy nin yumurtalarını satın almak lazım ![]() İki sebepten dolayı: Hem daha güzel ![]() yumurtası! ![]() ![]() ![]() CİNSEL EĞİTİM Türk erkeği cinsel eğitimini nerden öğreniyor ![]() abilerden ![]() ![]() Hal böyle olunca Türk erkeği kadınlara cinsel obje gözüyle bakıyor ![]() Siz hiç yolda gördüğünüz güzel bir kız için "Ne kadar güzel kız ![]() CEP TELEFONU Cep telefonlarının yeni çıktığı zamanlar ![]() iki eleman cuma namazında birisi telefonu o gün almış ![]() telefonu başlıyor zitdirii zitdiriii ![]() ![]() ![]() Bütün millet küfür ederken abinin çabalarını gören arkadaşı aynen söyle diyor: "kul euzu birabbin nas -yes e bas-melikin nas -yes e bas- ilahin nas yese bas" Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|