![]() |
İnternet Kafe Diyaloglari... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternet Kafe Diyaloglari...İnternet cafe diyalogları Hocam buradaki bilgisayarlarda yazı yazılabiliyor mu? - Hayır biz bu makinaları dolma sarmak için kullanıyoruz ![]() - Hocam sizin burda göreviniz ne? - Dozer operatörüyüm ![]() -Hocam tuşların karışmış olma ihtimali var mı? - Evet dibi tutmasın diye ara sıra karıştırıyorum -Bana güzel bir yer verirmisiniz? - Tabi ![]() ![]() ![]() ![]() -İnternete girmek istiyorum ![]() ![]() -Tabii ama bu kıyafetle giremezsin ![]() ![]() -Hocam yazıcı çalışıyor mu? -Hayır bugün izinli ![]() ![]() -Nasıl yani??? Bilgisayarda çalışan müşterinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; - Elektrik mi kesik? -Boş bilgisayar yok mu? - Yok - Hiç mi yok? - Word'lü bilgisayar var mı? - Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece ![]() -Çıktılar hep siyah beyazmı oluyor? -Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenlide çıkıyor ![]() -Yer var m?? -Var ![]() ![]() -Hı?? ![]() ![]() -Bilgisayar alabilirmiyim? -Tabi 1 mi olsun 15 mu? -Boş masa var mı? -Masa değil bilgisayar var ![]() -Disketle birliktemi yazmaya başlayacağım? -Evet bir iki üç diyince aynı anda başlayacaksın ![]() ![]() -3 ![]() -A 3 ![]() -Word'un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? -Word'e sor kabule ederse oturursun -Bu bilgisayar yazıcıya bağlımı? -Kablosunu takip et anlarsın -Word alıcaz da -Bizde kalmadı ![]() -Çıktı veriyor musunuz? -Veriyoruz ![]() ![]() -Yaaa çıktı almam lazım benim -Tamam 3 numaralı bilgisayara geçebilirsin -Ama tek başıma yapamam -O zaman 2-3 arkadaşını daha çağır ![]() ![]() -Bilgisayar alabilir miyim? -Tabii -İnternete giricem ![]() ![]() -Heyecanlı mısın? |
![]() |
![]() |
|