![]() |
Öğrenci-Öğretmen Diyalogları:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğrenci-Öğretmen Diyalogları:)))-iyi bulmuşsunuz birbirinizi ![]() ![]() -birleşince tuz oluyoruz di mi hocam? ehihi ![]() -kapa çeneni evladım ![]() - biz sizi oss'ye çalışın ![]() ![]() ![]() ders beden eğitimi ![]() ![]() ![]() ![]() - kızııım ![]() ![]() ![]() sınıftan içeriye dışardan bir kalıp sabun fırlatılır ![]() ![]() - kim attı bu sabunu içeri ![]() ![]() - beni kızdırmayın adamın tezekten heykelini yaparım ben!!! bokherifler ![]() ![]() yeni silinmis koridorda yuruyen ogrencilere: -oğğluuuum!!! yerlere basmayııııın!! -??? -evladım ya sakızını çıkar ya sen de çık!!! teneffüste kapakla oynamakta olan öğrencilerden birine: -oğlum kapak özürlü müsün sen?* konusmakta sakinca gormeyen kendini bilmez ogrenciye: - evladim ![]() bunun uzerine gulen ogrencilere: - manda derili herifler - oğlum papyon gibi gulme ![]() ![]() ![]() - siz evde de mi sıraların üzerinde geziyorsunuz ulan!!! - arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() hoca sinifa arkasi donuk tahtaya birseyler yazarken sinifta bir espiri doner ![]() ![]() ![]() ![]() -kizim! noldu bakiim neden guluyosun?!?! -hocam ben birsey bilmiyorum valla arkadaslar gulmeye basladi oole ![]() ![]() ![]() -e peki sen neden guluyosun!!! -hocam herkes birden gulmeye baslayinca ben de oyle psikolojik olarak ![]() ![]() ![]() -cik disari o zaman! cik disari! ben sinifimda oyle psikolojik adam istemem!!! zaten bu noktadan sonra sinifta daha fazla kalamayacak olan arkadas kosa kosa siniftan cikar ![]() ![]() ![]() lisede vatandaslik dersine giren emekli albay (mi ne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() müdür muavini kapıdan dışarı kaçan öğrencileri durdurmak için mikrofonla anons yapar ; - dikkat dikkat sevgili öğrenciler ![]() - olm girsenize içeri nereye kaçıonuz !!!(sertçe ve hızlıca) - teşekkürler ![]() -silgisiz! (sinava silgisiz gelen ve devamli birilerinden silgi isteyen ogrenciye) ----bu azarlamaları yapan bir edebiyat öğretmeni idi ![]() ![]() öğretmen*:yauuuuv yavrum egemiien*!!bak sen çok konuşuyorsuuuuuun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sınıf gülmekle parçalanmak arası bişeyler yapmaktadır ![]() öğretmen*:bak yavrum egemien ![]() ![]() ![]() (hızla arkasını döner ![]() hoca fizik dersinde arkalarda konuşan kızlara dönerek şöyle demiştir: -şşşt siz erkeklerle mi şifreleşiyosunuz len ![]() ![]() ![]() ![]() -senin yaptigini hayvan bile yapmaz ![]() birisi bagirarak birsey söyler ![]() bunu duyan hoca: - ne bagiriyorsunuz be ![]() ![]() - bah bah dallamaya bah hele pohtan fonhsiyonu çözemiyo! ne bok yemeye geldin lan sen buraya? -tezek nedir bilir misin evladim? -evet hojam ![]() -iste seni onun gibi duvara yapistiririm spatulayla bile zor kazirlar! Azeri hocanın biri matematik dersine girmektedir ![]() ![]() - Ooooğlim neden hep geç khaliisan - (Öğrenci de sinirli bi şekilde) ya hocam birakin siz biliomusunuz taaa nerden geliorum ben?! - oğlum sen ne diyorsun yaa taner de kim? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() din hocasi ![]() -gavur kiz seniiiiiiii!!!! yilan soksun seniiiiiiii!!!! yer kocaeli anadolu lisesi ![]() ![]() -amerikan tohumları siziiiiiiiiii - ogrenjiii neden ceketin yokkk? - hocam hava cok sicak usumuyorum - usumuyosaannn usumuyosannn usumuyosannn neden okula geliyorsun? - ??!!??? tmm gideyim o zaman - gec lan iceri -gızıııım şebneeeeem -benmi hocam? -yok gızım ben şebneme diyorum -e benim hocam -lan gızım niye soruyorsun o zaman!! ders ortasında sakız çiğneyen bir kıza kimya hocasının verdiği tepki: - kızım! sen keçi cinsinden misin sınıf ortasında geviş getiriyorsun? -evet tuğçe yokmu sınıfta? -hocaaam var yazsanııııız az sonra geliiir -gızııııım aşinaaa senin uçağın varmı gızım? -yok hocam? -eeee gördünmü gızıım olmayan bişeye nasıl var diyebiliriz ![]() (bu ve bunun benzeri diyaloglar aynen yaşanmıştır uydurma deildir ![]() ![]() ![]() -çık dışarı gerizekalı yok yazmayacağım ![]() lise 1 ders tarih bir kız arkadas camdan alanya manzarasını izlemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap (rıhtımdan kalkan vapurun sesi gelir) -hoca:gir icerı kızım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ders gene tarih kıs sıranın altında mesaj yazmaktadır -kızım kapa o telefonu -tamam hocam yazmaya devam eder -kızım aynı anda ıkı ısı yapamazssın -tamam hocam -bakın einstein bile kafası karısmasın die tüm sabunlarını aynı renk kullanırmıs -ben farklı renk kullanabılıyorum hocam ama -tamam kızım sen daha aklısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hocanın derste yüzüme uzun uzun baktıktan sonra ettiği kelam: -aç şu pencereyi ![]() ![]() ![]() hocolardan birisinin derse girerken verdiği selam: -hello kalas! * camdan disariyi seyreden bir ogrenci ile matematik ogretmeni arasinda gecen bir diyalog: hoca: sen ![]() ogrenci: pardon hocam ![]() ![]() hoca: bana dalacaksin! sinif: zuahahahahaa ![]() ![]() ![]() tarih gibi kadın ![]() -oolum dön önüne! |
![]() |
![]() |
|