Bir Erkek Nasıl Çıldırtılır? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Erkek Nasıl Çıldırtılır?KADIN- Ugur ? ERKEK- Söyle KADIN- ERKEK- Söylesene! KADIN- Acelen varsa söylemiyim ERKEK- Acelem yok ama çıkıcam söyle KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme ERKEK- Ya niye üstüne geliyim Bişey söylemiycek miydin? KADIN- Yok bişey yok Ne söylicem ki sana? ERKEK- Yanlış anladım demek ki Çıkıyom ben o zaman KADIN- Çık sen çık Hep kaç! ERKEK- Yok kaçırmam otobüsü bugün Bak daha onbeş dakka var KADIN- Altında kalırsın inşallah! ERKEK- Ne? KADIN- Bişey söylicem demiştim Ama beni dinliycek zamanın yok tabii ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? KADIN- Git tamam git! ERKEK- Hey allahım! Ben gene yanlış anladım o zaman Söyle dinliyom KADIN- Heeeee! Beş dakka kalmış otobüsün kalkmasına Söyle söyle diyip ERKEK- Euzübillahiminnnn KADIN- Ne? ERKEK- Yok bişey Söylicen mi? KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini alıyom Arkadaşların özlemişlerdir seni ERKEK- Hayatım her gün görüyorlar beni Niye özlesinler? KADIN- Özlerler Onları can kulağıyla dinlersin çünkü Nedense işe giderken çok neşeli oluyorsun Ne bekliyorsa seni orda ERKEK- Bi dolu iş bekliyo Ne beklicek ki? KADIN- Biliyorum o işleri iki ayaklı boyalı parfümlü işler ERKEK- Yok artık daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba KADIN- Evet bozuk Sabahtan beri peşinden koşuyoruz bişey söylicez diye ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri KADIN- Sorun da bu zaten Söyle diyosun söylüyorum sus diyorsun susuyorum Benim söz hakkım mı var bu evde? ERKEK- Güzel karıcım niye olmasın! Ya ben sana ne zaman sus dedim ki? KADIN- Bi de deseydin Konuşmaya da hakkım olmasın şu televizyon benden değerlidir bu evde ERKEK- Yok artık o kadar da değil iyice abarttın Senin canın sıkkın anladım KADIN- Ne? O kadar da değil mi? ERKEK- Değil tabii KADIN- Yani ona yakın Anladım Avukata gidiyorum ERKEK- Ne? - KADIN-Avukata gidiyorum Bu iş biter Hüüüüüüü! ! ![]() ERKEK- Ya ne dedim ki ben şimdi? KADIN- Allahım bi de soruyo Hemen gidiyorum ERKEK- Nereye? KADIN- Bi telefunkenden değerli olmadığım bu evden gidiyorum ERKEK- Hey allahım Her lafı k çından anlamak zorunda mısın? KADIN- Oha! ERKEK- Hayır güzelim Yani her şeyi yanlış anlıyorsun onu söylüyorum KADIN- Hayvan! ERKEK- Peki tamam Ağzımdan kaçtı özür dilerim KADIN- Bir k çımız eksikti ERKEK- ![]() KADIN- Arkamdan ne küfürler ediyosundur Yüzüme k ç diyosan ERKEK- Sustuuum KADIN- Susma! ERKEK- Ne? ![]() Nası? KADIN- Susma! Bişey söyle kaçma Sus konu kapansın Git işine mutlu mutlu Hayat devam etsin Yok öyle ERKEK- Tamaaam konuşalım işe gitmiyom o zaman KADIN- Naaparsan yap Ben gidiyorum ERKEK- Nereye? KADIN- Odama ERKEK- Eeeee? KADIN- Ne istiyorsun? ERKEK- Konuşmak KADIN- Günaydıııın! ERKEK- Eveeet heh he! KADIN- ![]() ERKEK- Yaa dur! şaka yaptım Ortam yumuşasın diye Ağlama ya! KADIN- Hüüüüüü! Üzme sen kendini benim için ERKEK- Kimin için üzcem karım diil misin? KADIN- Olmaz olaydım ERKEK- Tatlım Büyütüyorsun ama KADIN- Ne? ERKEK- Biraz abartmıyor musun? KADIN- Ben mi? ERKEK- ! ? KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum? Topluyorum ERKEK- Ne? KADIN- Hemen eşyalarımı topluyorum ERKEK- Saçmalama! KADIN- Bırak kolumu bıraaak! Zorba herif ERKEK- Tamam Dokunmuyorum Ama gitme konuşalım KADIN- Uzak dur! Polisi ararım ERKEK- Yok artık Hırsız mıyım ben? KADIN- Evet hırsızsın Hayatımı yaşama sevincimi çaldın ERKEK- ! KADIN- Söylicek bişey bulamadın Dilini mi yuttun? ERKEK- Bütün bunları ne zaman yaptığımı düşünüyorum KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! ERKEK- Hayır ama KADIN- Tamam Kavga istiyosan kavga ederiz Noolcaksa olsun ERKEK- ! KADIN- Gülücek bişey görmüyorum ben durumumuzda Evliliğimiz çatırdıyor ERKEK- ! KADIN- Sırıtma! Yemin ederim Avukatı arıcam ERKEK- istersen ara ama KADIN- Peki hemen çeviriyorum ERKEK- Nişantaşı'ndan gidelim KADIN- Senin gelmene gerek yok Ben taksiyle giderim ERKEK- Ben de geliyim Hem şu uzun deri cekete de bakarız KADIN- Hııı? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? ERKEK- Ajandana not almışın bugün bana söylemek için Orda gördüm şimdi aklıma geldi KADIN- E ![]() evet şey! ERKEK- Ben de arayıp ayırttırdım KADIN- inanmıyorum ERKEK- Giderken alırız KADIN- Nereye? ERKEK- Avukata KADIN- Eee evet ERKEK- Ya da istersen bugün gitmeyelim avukata Direk ceketi almaya gidelim KADIN- Aaaa eeeeee olur ERKEK- Hayatım? KADIN- Efendim? ERKEK- Sen bana ne söylicektin? KADIN- Boşveeeer ![]() ![]() ![]() |
|
|
|