![]() |
Düşündüren Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündüren CevaplarAblam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum ![]() ![]() Annemle babam tartışıyor ![]() ![]() ![]() Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız ![]() Tatile giden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 yaşımdaki yeğenim "Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz köpük çıkıyor?" diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem arabasını torpidosu için dantel örecek kadar çok seviyor ![]() ![]() ![]() Kardeşime araba kullanmayı öğretiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah erken okula gidecek oğlumu uyandırmadan önce ![]() ![]() ![]() ![]() 2 gece önce arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla dönen ve sabah "Arabam çalındı!" diye ortalığı kasıp kavuran salak benim ![]() Lacivert ceketi ![]() ![]() Sene 1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|