Çocuk Nasıl Yapılır ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuk Nasıl Yapılır ?Veled 'Babacim yaa ben nasil oldum cok merak ediyorum" diye israr edince ![]() ![]() Adam "Nasil olsa bunu bu oglana bi gun anlatmak durumunda kalacam eyisi mi simdi izah edim hazir sormusken kurtuliym gitsin bu isten" deyi dusunur icinden![]() ![]() "Bak evladim cok eyi dinne zira bi daha annatmiyacaam: "Anannan baban bundan yedi sene evvel bi 'cyber cafe'de karsilasti "Bir iki bakistiktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine gectiler ![]() ![]() Baban 'memory stick' ile 'USB' den bi baglanti kurdu![]() ![]() "Anaciin bu firsati eyi degerlendirerek 'memory stick' den bi kac 'down load' endirdi ![]() ![]() "Bu dangalak baban da bir-iki 'upload' yukledi ![]() ![]() Ammaaa " ![]() ![]() ![]() heyecandan 'Firewall' kullanmayi unuttugumuz aklimiza geldiginde is isten gecmisti ![]() ![]() "Bu raddeden soona da ne 'delete' edebildik ne de 'cancel'![]() ![]() "Sonuc olarak da ortaya felaket bi 'Virus' cikti dokuz ay soona![]() ![]() "Iste mesele bu kadar basit benim guzel evladim ![]() ![]() "
|
|
|
|