![]() |
**Canlı Bombanın Yaptığına Bak** |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
**Canlı Bombanın Yaptığına Bak**İstanbul'un göbeğini kana bulayacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul'da üzerinde büyük bir katliama neden olacak büyüklükte patlayıcı ile yakalanan kadın teröristin soğukkanlılığı polisi şoke etti ![]() Terör örgütünün verdiği hain görevi yerine getiremediği için hayıflanan kadın defalarca başını yere vurdu ![]() Birçok insanın hayatına mal olacak bir katliamı gerçekleştiremediği için pişman olan terörist sık sık "Hata ettim" diye kendi kendine konuşurken başarılı operasyonu gerçekleştiren polislerin bile kanı dondu ![]() AĞABEYİ SİTEM ETTİ Polis, 39 yaşında olduğu öğrenilen kadın bombacının Almanya'da bulunan ağabeyine ulaştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 KİŞİ GÖZALTINDA İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde soruşturma ile ilgili 5 kişinin gözaltında olduğu öğrenildi ![]() ![]() ![]() Polis kadın bombacıya yakalanmadan önce bombayı getiren 1 kişiyi arıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : **Canlı Bombanın Yaptığına Bak** |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : **Canlı Bombanın Yaptığına Bak**Orda ben olsaydım kafasını yere vurmasına izin vermez,ben kafasına vururdum ama maalesef işte ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
haticee
|
![]() Cevap : **Canlı Bombanın Yaptığına Bak**polisi gerçekten tebrik etmek gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : **Canlı Bombanın Yaptığına Bak**evet sana katılıyorummm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|