Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bak, bombanın, canlı, yaptığına

**Canlı Bombanın Yaptığına Bak**

Eski 10-14-2008   #1
su perisi

**Canlı Bombanın Yaptığına Bak**

İstanbul'un göbeğini kana bulayacaktı Polisler kıskıvrak yakaladı Eylemi gerçekleştiremeyince başını duvarlara vurdu

İstanbul'da üzerinde büyük bir katliama neden olacak büyüklükte patlayıcı ile yakalanan kadın teröristin soğukkanlılığı polisi şoke etti
Terör örgütünün verdiği hain görevi yerine getiremediği için hayıflanan kadın defalarca başını yere vurdu

Birçok insanın hayatına mal olacak bir katliamı gerçekleştiremediği için pişman olan terörist sık sık "Hata ettim" diye kendi kendine konuşurken başarılı operasyonu gerçekleştiren polislerin bile kanı dondu

AĞABEYİ SİTEM ETTİ

Polis, 39 yaşında olduğu öğrenilen kadın bombacının Almanya'da bulunan ağabeyine ulaştı Kadın bombacının ağabeyi dün Almanya'dan İstanbul'a geldi Almanya'da bir sigorta şirketinde çalışan kadın bombacının ağabeyi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne gelerek kız kardeşiyle görüştü Kadın bombacının ağabeyinin polise "Dağa çıkışları neden engelleyemiyorsunuz" diyerek sitem ettiği ileri sürüldü 2 saat süren görüşmenin ardından bombacının ağabeyi Emniyet'ten ayrıldı

5 KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde soruşturma ile ilgili 5 kişinin gözaltında olduğu öğrenildi Bombacı kadının ve yardım yataklık yaptığı ileri sürülen diğer 4 kişinin sorgusu sürüyor 5 zanlı yarın adliyeye sevk edilecek

Polis kadın bombacıya yakalanmadan önce bombayı getiren 1 kişiyi arıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : **Canlı Bombanın Yaptığına Bak**

Eski 10-14-2008   #2
VANDETTA

Orda ben olsaydım kafasını yere vurmasına izin vermez,ben kafasına vururdum ama maalesef işte

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-16-2008   #3
haticee

polisi gerçekten tebrik etmek gerekir süper bi takipama olması gereken zaten buALLAH hainlere hiç fırsat vermez inş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-16-2008   #4
FBMH1907

evet sana katılıyorummmcanım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com