Aslında Erkekler Kedi Gibidir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslında Erkekler Kedi GibidirErkekler Gibidir![]() ![]() "Erkekler gibidir "bu sözü ilk anneannemden duymuştum ![]() ![]() Neden söylemişti o zamanlar hatırlamıyorum şimdi ![]() Sanırım ileriye dönük mesajlar vermeye çalışıyordu ama evde hiç kedi beslemediğimiz için ne demek istediğini pek anlamamıştım doğrusu ![]() ![]() Sonra zaman içinde evde beslemeye başlayıp bu özgürlük düşkünü hayvanları tanıdıkça daha iyi anlamaya başladım ![]() Bir de derler ki ![]() "insan hangi hayvanı seviyorsa huyu suyu da ona benzeştiği içinmiş "Bu sözü kendime uyguladığımda ne kadar doğru olduğunu anladım ![]() Ben bir kedi sever olarak ![]() karakterimde onlara benziyor ![]() Ama bir yandan da unutmamak gerekiyor tüm kedi davranışları insanlar gibi farklılık gösterebiliyor Benim bahsettiğim genel kedi karakteri ![]() Şimdi bu genel saptamalar içinde ![]() erkekler neden kedi gibidir acaba? Bir inceleyelim ![]() Gerçi beylerimiz daha ziyade aslan ![]() kartal şahin gibi olmayı daha çok benimserler ama kendilerine davranılmasını istedikleri veya başka bir anlatımla hoşlandıkları davranış tarzı şekli buymuş ![]() ![]() Bunu daha iyi anlamak için örnekler verelim; - rkekleri mutlu etmek için devamlı okşamak gerekir ![]() - yun oynamayı ve oynaşmayı çok severler - enelde seçicidirler![]() beğenmedikleri yemeği yemezler ![]() - ıkıştırılmaya gelmezler![]() hemen sinirlenirler - apmak istemedikleri birşeyi zorla yaptıramazsın! - zgürlüğünü çok fazla kısıtlayamazsın![]() - lışkanlıkları ilk eve geldiğinde edinmeleri gerekir![]() sonradan değiştirmek zordur ![]() - klına koyduğu bir şeyi yapmasını istemiyorsan![]() ![]() ![]() dikkatini başka yöne kaydıracak birşeyler bulmak lazım v s ütün bunları yapabilen bir kadın sevgi dolu hayatından memnun ve de tam bir ev erkeği eşe kavuşabilir ![]() Tabii bu görüşlerim genel ![]() uygulamak ve denemek sizlere kalmış ![]() Ev erkegi isteyenlere duyurulur)))) Alıntı
|
|
|
|