Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
anlatım, erişte, kavrulmuş, tarifiresimli

Kavrulmuş Erişte Tarifi(Resimli Anlatım)

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kavrulmuş Erişte Tarifi(Resimli Anlatım)







MALZEMELER

Ev yapımı erişte
3 yemek kaşığı sıvıyağ
Dilediğiniz kadar ceviz
Karabiber
Tuz
Su



HAZIRLANIŞI

Tencereye sıvıyağ eklenir

Sıvıyağa erişte ilave edilir ve renk alıncaya kadar kavrulur

Tel şehriye kavurur gibi kavuracaksınız

Kavrulan eriştenin üzerine çekiceği kadar su ilave edilir

Üzerine bolca karabiber ve tuz atılır

Erişte pilav yapılır gibi suyu çektirilir

Üzerine ceviz serpilir

Sıcak olarak servis edilir






Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.