![]() |
Şehit |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() ŞehitSahabeden Şeddâd b ![]() ![]() ![]() Bir adam Rasulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonraları bir savaş oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu nedir? diye sordu ![]() - Bu ganimet payıdır, Rasulullah senin için ayırdı, dediler ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu nedir ey Allah' ın Rasulü? diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() - Senin için ayırdım, buyurdu ![]() - Ben sana böyle dünya malı için iman edip tabi olmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Eğer Allah' a karşı bu niyetinde samimi isen, O seni tasdik eder, yalancı çıkarmaz, buyurdu ![]() Biraz sonra, düşmanla tekrar savaşa girildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu, o adam mıdır? diye sordu: - Evet, dediler ![]() - O Allah' a karşı niyetinde sadık ve samimi oldu, Allah da onu doğru çıkardı, buyurdu ![]() Sonra onu kendi cübbesiyle kefenledi, namazını kıldı ![]() - Allahım! Bu senin kulundur ![]() ![]() ![]() Hüzünle titreyen gönle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Şehit |
![]() |
![]() |
#2 |
cansel
|
![]() Cevap : Şehitfüzelmiş teşşekürler
|