![]() |
Midye Dolma Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Midye Dolma Nasıl YapılırMidye dolma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ic pilav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Midyeleri acip ic pilavla (cok tika basa olmayacak sekilde) doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() Bu tarifin birkac kucuk puf noktasi var ![]() ![]() Soru: Nereden bulacagim midyeleri? Yanit: Istanbul'da Bogaz'a yakin yerlerde (ozellikle de Yenikoy civarlarinda) bazi balikcilarin kabuklu midye sattiklarini biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Midye alirken neye dikkat etmeli? Yanit: Midyenin canli olmasi sart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Eve getirdim ![]() ![]() Yanit: Buyuk bir kapta soguk suyun icine atin once ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Zaten zor buldum midyeleri ![]() ![]() Yanit: Hayir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Bari bir iki tanesini kullanayim ![]() ![]() Yanit: OLMAZ! Dit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Bu haslama suyu igrenc gorunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yanit: Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanit: Hayir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanit: Hayir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanit: Buraya kadar okuduysaniz yapmaya cok niyetlisiniz galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Kac tane yemek lazim? Yanit: Eger ugrasip 2 kg midye doldurduysaniz yarisini direk kendinize ayirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|