![]() |
Etli Pirinç Pilavı (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Pirinç Pilavı (6 Kişilik)MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 2 ![]() 2 4/5 su bardağı tavuk ya da et suyu 6 ![]() 3 orta boy soğan (küçük küpler halinde doğranmış) 500 gr yağsız kuşbaşı kuzu eti 1 çay kaşığı tuz taze çekilmiş karabiber 2 su bardağı sıcak su HAZIRLANIŞI Pirinci pilav için hazırlayın ![]() ![]() ![]() Bir tencereye margarini koyup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuz ve biberini ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etler pişme suyunu çekince sıcak et suyunu katıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etli pilavı demlendirdikten sonra önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|