5 saat sonra tülbentten süzün Suyunu atmayın sakın O gün yaptığınız ekmeğe ya da yemeklere katın İster tuzlayıp ister balla karıştırıp sevdiğiniz baharat ve eklemelerle peynirinizi yapabilirsiniz
Sonrasında tek yapmanız gereken taze güzel kızarmış bir ekmek ve üstüne kendi imalatınız peynirden yerleştirerek tadına bakmak Eminim nefis ve çok özel bir tadı olacak Çünkü o sizin peyniriniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.