![]() |
**Abd'yi Ayağa Kaldıran Bebek** |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() **Abd'yi Ayağa Kaldıran Bebek**Sallayınca "Anne" diye bağırması ve bebekçe sesler çıkarması için programlanmış olan Coo Bebekler'in "Işık İslam'da diye" bağırması Amerikan ailelerinde şok etkisi yarattı ![]() İngiltere'de de 20 Sterlin fiyatla satılan Coo Bebek skandalı, üreticisi ünlü Mattel şirketini de zor durumda bıraktı ![]() ![]() Buna rağmen, gelen tepkiler üzerine ABD'de bebeğin satışı yasaklandı, satılan bebekler toplattırıldı ![]() Bebeğin "Işık İslam'da" diye bağırmasının arkasında ise, Mattel'in bir Müslüman çalışanının, progrmı değiştirmesi olduğu tahmin ediliyor ![]() Kimine göre ise bebek aslında böyle bir şey demiyor, sadece bazı sesler yan yana gelince bu şekilde algılanabiliyor ve bütün bu yaygaranın arkasında İslamofobik Amerikalılar'ın tedirginliği yatıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : **Abd'yi ayağa kaldıran bebek** |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() Cevap : **Abd'yi ayağa kaldıran bebek**hehe iyi olmuş ibret olmalıydı biraz :))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : **Abd'yi ayağa kaldıran bebek**oyuncağınbile doğruyu söylemesine katlanamıyorlar tşkler su perisi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : **Abd'yi ayağa kaldıran bebek**Haberin kaynağı nedir acaba,gerçekten doğru ise çok güzel bir durum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : **Abd'yi Ayağa Kaldıran Bebek** |
![]() |
![]() |
#5 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : **Abd'yi Ayağa Kaldıran Bebek**ilginç olmuş, dinlemek isterdim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : **Abd'yi Ayağa Kaldıran Bebek** |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : **Abd'yi Ayağa Kaldıran Bebek**gövdeleriyle "la ilahe illallah" yazan ağaçların bulunduğu ormana, kimsenin girmesine izin vermeyen amerikalıların bu bebekleri toplatmasına hiç şaşmadım doğrusu=) bilgi için teşk ![]() ![]()
![]() |
|