![]() |
Mercan Buğulama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mercan Buğulama TarifiMALZEMELER 4 adet mercan (herbiri yaklaşık 250 gr ![]() 2 adet kereviz (yaprakları ile birlikte) 2 adet havuç 2 adet kuru soğan 1 adet iri patates 1 adet limonun suyu 1 su bardağı su 1/2 su bardağı zeytinyağı Tuz ve karabiber HAZIRLANIŞI Kerevizleri soyduktan sonra halkalar ince halinde doğrayın ve yarısını tepsiye dizin ![]() ![]() ![]() ![]() Pulları ve içleri iyice temizlenmiş mercanları kereviz halkalarının üstüne yerleştirin ![]() ![]() ![]() Kerevizlerin arasına patatesleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|