![]() |
Sos Amandine (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sos Amandine (4 Kişilik)MALZEMELER 4 çay kaşığı karabiber 2 çay kaşığı tuz 3 çorba kaşığı un 100 gram ceviz içi 1 adet limonun suyu 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 çorba kaşığı beyaz şarap (veya 2 çorba kaşığı üzüm sirkesi) 2 çorba kaşığı krema 1 çay kaşığı zencefil HAZIRLANIŞI Cevizleri ıslattıktan sonra kabuklarını iyice ayırın ve iyice dövün ![]() Tavada zeytinyağını kızdırıp cevizleri kavurun ![]() ![]() Bu sos levrek tava için hazırlanmış bir sostur ![]() ![]() ![]() Sıcak olarak servisi tavsiye olunur ![]() |
![]() |
![]() |
|