|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allahm, desem, mısın, rahmetinle, sar, sarar |
![]() |
Rahmetinle Sar Desem Sarar Mısın Allah'm? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Rahmetinle Sar Desem Sarar Mısın Allah'm?Kara yüze ak desem, beni benden al desem; Rahmetinle sar desem, sarar mısın? Allâh'ım Ben Senin azabından çok rahmetine; korkundan çok şefkatine muhtacım ![]() ![]() Ben Senin azabından çok rahmetine; korkundan çok şefkatine muhtacım ![]() ![]() "Kulum bana bir adım yaklaşırsa, ben ona koşarak gelirim" buyuruyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her hareketimiz, yalnız sana olan muhabbetimizden kaynaklansın ![]() ![]() ![]() Verdiğin nimetin şükrünü yerine getirebilenlerden eyle, lerin listesinde ismimiz bile geçmesin Allâh'ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi, Senden isteyeceğimiz şeyleri de bilemiyoruz ![]() ![]() Şu güzel bahar günü, ağaçlardaki tomurcuklar, dallardaki çiçekler nasıl açmışsa, Sen de yalnız kalbimizde sevgi çiçeklerini açtır ![]() Gönlümüzde ise iki cihan güneşimiz habibinin ve bütün sevdiklerinin muhabbet goncaları açsın! ![]() ![]() Gönlümüzü, gülümüzü soldurma Allâh'ım! Hazan gelmesin, yaprakları dökülüp boyunları bükülmesin, daima canlı ve taze kalsın ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi, Sen affedicisin, afvı seversin, biz günahkar kullarını da affet ![]() Biz senden gelecek her hayra muhtacız Allâh'ım ![]() Bir yavru annesine ne kadar dil döker, yalvarır, naz yaparsa; annesi de o kadar sevinir! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok iyi biliriz ki, Rabbim, annelerin sevgi ve şefkatinin kaynağı da sensin! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben, yüzlerini görmediğim kardeşlerimi çok özledim" buyuran Rasûlümüze layık kardeş ve ümmet eyle, Allâh'ım ![]() Bizleri öğrendiklerimizle amel eden, senin yolunda canını, her şeyini feda eden Mus'ablar, Rumeysalar, Enesler, Âişeler, Fâtımalar, Sümeyyelerden eyle! ![]() ![]() Senden gelecek her türlü hayra muhtacız Allâh'ım amin amin amin |
![]() |
![]() |
|