Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değerler, dinler, ebedi, tarihi

Dinler Tarihi: Ebedi Değerler

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dinler Tarihi: Ebedi Değerler

Asıl adı Freddy Meyers olan Astrolog-guru Frederick von Mierers tarafından kuruldu Mierers geçmiş hayatları olduğunu bunlardan birisinde Eski Mısır da matematikçi ve astrolog olduğunu iddia etti Başka bir iddiasında çağdaş Buda olduğunu ilan eden Mierers in en ilgi çeken iddiası ise Actrus yıldızından geldiğini iddiası oldu

Kısa sürede hızla yayılan Mierers in iddiaları taraftar bulmaya başladı ve böylece Edebi Değerler tarikatı / kültü doğmuş oldu Tarikat sık sık sex özgürlüğünün üst noktaya çıkmasıyla ve tarikata üye olan kadınlardan çoğunun tarikat lideri Mierers la birlikte olduğu Tarikat üyeleri arasında sapık ilişkilerin varlığı iddialarıyla gündeme geldi

1987 yılında Mierers in ortağı Adamski nin tarikatı terk etmesiyle birlikte ; Mierers ın sahtekar olduğunu reenkarnasyon iddialarının yalan olduğunu Actrus yıldızından geldiğini gösterir UFO fotoğraflarının ise oğluyla beraber çekilmiş sahte fotoğraflar olduğunu iddia edince kültün gücü azaldıTüm bunlara rağmen Mierers in AİDS ten ölümünden sonra liderleri için ağlayan oldukça kalabalık taraftar kitlesiyle Edebi Değerler kültü varlığını hala devam ettirmektedir

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com