![]() |
Affet Beni Ya Rabbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Affet Beni Ya RabbimAffet beni yüreğim ![]() ![]() ![]() Açtırdım kapılarını seni sevmeyene, derinlerdeki güzellikleri görmeyene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Affet beni gözlerim ![]() ![]() ![]() Sana bakmayan gözlerin esiri etti ![]() çevirdim ![]() ![]() ![]() Affet beni dizlerim ![]() ![]() ![]() Gelmez yârin yolunda beklettim ![]() ![]() Affet beni sözlerim ![]() ![]() ![]() Her acı sözü yutup; hep tatlı sözler söylettim ![]() ziyan ettim ![]() ![]() ![]() Affet beni kollarım ![]() ![]() ![]() Seni sarmayan kollara her daim açık beklettim ![]() Gelmeyince zalim yâr, sevdalara seni açmamaya yeminler ettim ![]() ![]() ![]() Affet beni gülüşlerim ![]() ![]() ![]() Yalancı gülmelere kanıp gönülden gülmelerimle karşılık verdirdim ![]() ![]() ![]() ![]() Affet beni ellerim ![]() ![]() ![]() Uzanmaz elleri tutmanı, hiç bırakmamanı senden bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() Affet beni Yarabbim ![]() ![]() ![]() Verdiğin bu canın hakkını veremedim ![]() ![]() ![]() Yüreğimi bir kulun yaralamasına, gözlerimi ağlatmasına, kollarımı bağlatmasına izin verdim ![]() ![]() ![]() Affet beni yarabbim O'nu çok sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() Doğru zamanlarda yanlış insanlara, yanlış zamanlarda doğru insanlara mahkum oldu bu yürek ![]() ![]() ![]() Belki doğruyu görmeye yetmedi gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() Affet Beni Yüreğim ![]()
|