İyiki Doğdun KRDNZ |
10-11-2008 | #1 |
bbk
|
İyiki Doğdun KRDNZHani bir güneş vardır doğar, ama tüm zarafetiyle göz kamaştırarak doğar, gözlerini alamazsın, içini ısıtır gölgeye geçmek istemezsin O hareket edip sana gölge geldikçe tekrar ışığın vurduğu yere geçersin Ama önemli olan şey onun devamlılığıdır batıp hayatından çıkması değil Bir güneş edasıyla doğan sen, sevgili KRDNZ doğum günün kutlu olsun İyiki doğdun iyiki varsın Ben senin en çok sesini sevdim Buğulu çoğu zaman, taze bir ekmek gibi Önce aşka çağıran,sonra dinlendiren Bana her zaman dost, her zaman sevgili Ben senin en çok ellerini sevdim Bir pınar serinliğinde, küçücük ve ak pak Nice güzellikler gördüm yeryüzünde En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak Ben senin en çok gözlerini sevdim Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Ben senin en çok gülüşünü sevdim Sevindiren, içimde umut çiçekleri açtıran Unutturur bana birden acıları, güçlükleri Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman Ben senin en çok davranışlarını sevdim Güçsüze merhametini, zalime direnişini Haksızlıklar, zorbalıklar karşısında Vahşi ve mağrur bir kaplan kesilişini Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim Tüm çocuklara kanat geren insanlığını Nice sevgilerin bir pula satıldığı bir dünyada Sensin, her şeyin üstünde tutan sevdiğini Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni… Ve ben senin vazgeçmemeni sevdim Koşullar ne olursa olsun yanımda olmanı Bana karşı olanlara duvar gibi engel olmanı sevdim Sadakatini, aziz sevgini, saflığını, berraklığını sevdim
10-12-2008 | #2 |
KRDNZ
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZBu güzel yazı ve herşey için çok teşekkür ederim sevgili bbk:) Unutulmamak hatırlanmak gerçekten çok güzel Hele de böylesine güzel bir insan tarafından hatırlanmak çok başka güzel herkese nasip olmaz yani:)Bİnlece kez teşekkür etsem azdırŞimdi ben buraya ne yazarsam yazayım eksik olacak tam kelimeyi bulamıcam Dizeler konuşsun bari:) Ve ben senin vazgeçmemeni sevdim Koşullar ne olursa olsun yanımda olmanı Bana karşı olanlara duvar gibi engel olmanı sevdim Sadakatini, aziz sevgini, saflığını, berraklığını sevdim Çoooooooookkkk teşekkürler:) |
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZ |
10-12-2008 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZHmmmm neden gönderiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum Dur bakayım dur dur buldum :) Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun!
10-12-2008 | #4 |
KRDNZ
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZTeşekkür ederim Sevgili Gözyaşı:) Sonunda hatırlamana sevindim doğrusu:D Bütün güzel dileklerin senin için de geçerli olmasını dilerimBöylesine güzel dileğin için tekrar tekrar teşekkür ederim:) |
10-12-2008 | #5 |
[KAPLAN]
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZHayatın hep güler yüzüyle karşılaşmanızı temenni eder, sağlık ve mutluluklar dilerim Doğum gününüz kutlu olsun |
10-12-2008 | #6 |
KRDNZ
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZGüzel temennileriniz ve böylesine kaliteli bir forumda kaliteli insanlar arasında hatırlanma imkanı verdiğiniz için bende size çok teşekkür ederim Sevgili Kaplan:) Umarım nice yıllar bu forumda kaliteyi bozmadan daha da arttırarak devam ederiz:) |
10-12-2008 | #8 |
KRDNZ
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZTüm güzel dileklerin için teşekkür ederim Sudenaz Ama geç olmadı doğum günüm bugün zaten:) Ayrıca dikkatimi çekti de bana hep mum göndermişsiniz pastam yok benim:( Ayrıca ne dertlerin var canım ya dertler için erken bi yaş sanırım Büyük ihtimal kafanda büyütüyorsundur bardağa hep dolu tarafından bakmanı dilerim canım:) |
10-12-2008 | #9 |
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZgüzel tavsiyelerin için tşk ederim ama dert derken cenazemiz vardı komşumuz öldü ondan çok etkilendim o yüzdne böyleyim önümde öldü çünkü:S:'( bu arada k bakma ben dün akşam koydular falan sandım siteye özür dilerim=( hmm pardon al o zmn cnm buda pastan |
10-12-2008 | #10 |
Şengül Şirin
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZDoğum günün kutlu , mutluluklar senin olsun KRDZ |
10-12-2008 | #11 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZdoğum günün kutlu olsn KRDNZ sağlıklı, mutlu, sevdiklerinle nice yllar dilerm hep mutlu olman dileğiyle |
10-12-2008 | #12 | |
KRDNZ
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZAlıntı:
Sevgili Şengül ve Esmer Yar sizlere de güüzel dilekleriniz için teşekkür ederim |
|
10-12-2008 | #13 |
gülrüba
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZRabbim mutlu huzurlu sağlık dolu bir ömür versin KRDNZ kardeşim
10-12-2008 | #14 |
Equinox
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZDoğum günün kutlu olsun sevgili KRDNZ Allah gönlünün dilediğince mutlu yaşaman için uzun ömür nasip etsin inşallah
10-12-2008 | #15 |
KRDNZ
|
Cevap : İyiki Doğdun KRDNZTEşekkür ederim arkadaşlar:) |
|