![]() |
Badem Tatlısı (6 Kişilik) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Badem Tatlısı (6 Kişilik) TarifiBadem Tatlısı Nasıl Yapılır?-Badem Tatlısı Tarifi-Badem Tatlısı Yapılışı MALZEMELER 6 yumurta 2 çorba kaşığı toz seker 100 gr margarin 2 çorba kaşığı un 50 gr kabuksuz badem 100 gr çekilmiş badem 1 kilo şekerden yapılmış şurup Şurubun malzemesi 1 kg toz şeker 3 bardak su Yarım limon suyu HAZIRLANIŞI Tatlının hazırlanışı: Yumurta sarılarını aklarından ayırarak bir tencereye alın ve şekeri de ilave edin ![]() ![]() Ateşten alarak çekilmiş badem un ve 50 gr eritilmiş margarin ekleyin ![]() ![]() ![]() Yağlanmış tepsiye dökerek düzleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Şurubun hazırlanışı: Seker ve suyu bir tencereye koyarak kaynatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|