Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Salata & Meze

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, kremalı, meyve, salatası, tarifiresimli

Kremalı Meyve Salatası Tarifi(Resimli Anlatım)

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kremalı Meyve Salatası Tarifi(Resimli Anlatım)

Yaban üzümü
[*] Frambuaz[*] Elma[*] Muz[*] Kivi[/list]Kremasi :
  • 1 paket (250gr) krem peynir
  • 1/4 tas seker
  • 2 tas krem şanti
  • 1/2 tas portakal suyu
  • portakal kabugu rendesi
  • Biskuvi
Yapilisi:[*]Meyvelerimizi dilim dilim dogruyoruz[*]Elmalari ve muzlari dogradigimizda uzerine limon damlatiyoruz karar masin diye[*]once çilek leri diziyoruzdaha sonraelmalari diziyoruz 4 uzerine portakal damlatiyoruz tatlandirmak icin bu islemi her meyve katina tekrarliyoruz 5 Yaban üzümünü ve frambuaz i ekliyoruz

6 muz dilimerini diziyoruz kivi dilimlerinin den sonra tekrar elma dilimlerini yerlestirip en son çilek ile tamamliyoruz sirayi
Kramanin yapilisi:

1 Bir paket krem peyniri 1/4 tas seker ile iyise mikser ile krem gibi olana kadar cirpiyoruz
2 daha sonra 2 tas krem santi ve portakal suyunu ekliyoruz
mikser ile karistirmaya devam ediyoruz iyice karisana kadar

3 Bu karisimi meyvemizin uzerine guzelce dagitiyoruz tabak kenari ile ayni olmasina dikkat ediyoruz
4 Bu sekilde uzerine orterek dolapta bir gece bekletiyoruz
5 Bir- iki biskuvi ezerek uzerine serpistiriyoruz ve portakal kabugu rendeliyoruz uzerine

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com