Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı YapılışıKaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Tarifi - Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Yapılışı - Kaymaklı Vişneli Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? Malzeme : * 2 ayva * 15 su btoz şeker * 5 karanfil * 2 çorba knişasta * 1 kase vişne kompostosu * 1 paket kaymak Hazırlanışı : Ayvaları ortadan ikiye kesip çekirdek yataklarını çıkartın ve kabuklarını soyun Karanfil ve şeker ekleyerek su ilavesi ile pişmeye bırakın Pişen ayvaları servis tabağına alın Vişne kompostosunu nişasta ile bağlayarak pişirin Ayvaların üzerine paylaştırın Soğuduktan sonra kaymak ile süsleyin |
|