|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
pişmaniyeli, resimli, tarifipişmaniyeli, tatlı, yapılışı |
![]() |
Pişmaniyeli Tatlı Tarifi-Pişmaniyeli Tatlı Yapılışı (Resimli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pişmaniyeli Tatlı Tarifi-Pişmaniyeli Tatlı Yapılışı (Resimli)Pişmaniyeli Tatlı Tarifi-Pişmaniyeli Tatlı Yapılışı Tabanı için 2 paket ülker rondo 2 paket eti burçak Yarım paket margarin 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 2 paket krem şanti 2 su bardağı süt 1 paket krema sertleştirici 1 limon ( suyu sıkılacak kabuğu rendelenecek) Üzeri için Pişmaniye ve herhangi bir reçel Bisküvileri rondada çekip yarım margarinle karıştırıp borcamın altına elinizle bastırıp taban yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not:Ölçüler en büyük kenarları tırtıklı dikdörtgen borcama göredir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|