![]() |
Bir Resmin Kaldı Elimde Bir De Hıçkırık |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Bir Resmin Kaldı Elimde Bir De HıçkırıkBir resmin kaldı elimde bir de hıçkırık kayboldum hiçliğimde ![]() ![]() ![]() kapattım gözlerimi ve silindi siluetin ![]() ![]() ![]() gönlümden yüreğimden ![]() ![]() ![]() sadece terk edemedi düşüncem kabul edemedi yokluğunu ![]() ![]() alışamadı orada olamamana ![]() ![]() ![]() kayıp düştüm uçurumlara ![]() ![]() ya da kayboldum karanlıkta ![]() ![]() ![]() kimsem yok inan kimsem yok senden başka ![]() ![]() sende yoksun ben olmanı istiyorum aslında ![]() ![]() ![]() hiçliğim ve kimsesizliğimle kalakaldım ortada ![]() ![]() ![]() tutunmak istedim bir dal aradım düşerken kurtuluşa ![]() ![]() ![]() bu uğurda yok olacak milyonların yanında ![]() ![]() düştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yavaş yavaş yutar beni bu karanlık yok oluyorum hiç olmamışım aslında! kepenkleri indirdi bütün dükkanlar sokak lambaları söndü yokluğunda bu şehir de yok oldu ![]() ![]() alışamadı ben gibi yokluğuna ![]() ![]() kaldırımlar boşaldı bir ben kaldım sokaklarda birde adın kulağımda ![]() ![]() bir çığlık attım sonsuzluğa kimse duymayacak olsada ![]() ![]() ne susabiliyorum ne konuşabiliyorum ![]() ![]() sadece izliyorum hayatı sığınağımda ![]() ![]() bütün sorular cevapsız kaldı ardında ![]() ![]() bütün cümleler yüklemsiz ![]() ![]() bütün virgüller üç nokta oldu yarım kaldı yutkunmalar ![]() ![]() düğüm oluştu boğazımda ![]() ![]() yutkunursam kaybolacaksın yutkunmazsam boğulacağım anla ![]() ![]() tebessümüm göz yaşı oldu suratımda bütün kırışıklıkların adı sen oldu ![]() ![]() ![]() göz yaşım dondu kaldı yanağımda ![]() ![]() kelimelerim vardı düzüldü boğazıma ![]() ![]() ![]() ne başladığım cümleyi bitirebildim ne de sana kal diyebildim ![]() ![]() ardından el sallamak düştü bu aşkın sonunda bana ![]() ![]() kolumu kaldırmaya bile mecalim yok aslında ![]() ![]() bana düştü ![]() ![]() aramparça ortalığa saçılan hayallerimi toparlamak ![]() ![]() umutlarımı yeniden kurmak ![]() ![]() ![]() gri bulutlar kapladı ortalığı ![]() ![]() cenazesi kalan yüreğimi yıkamaya hevesli bulutlar ![]() ![]() sen varken koymaya sıfat bulamazken varlığına ![]() ![]() meçhul yakıştı ardından sana ![]() ![]() ![]() meçhule giden geminin ardından bakakalmakta bana ![]() ![]() ![]() ![]() varlığında seni yazmaya kalemler yetmezken yokluğunda silgiler yetmedi ![]() ![]() çaresizliğim benimle ![]() ![]() ![]() güç yetiremedim izlerini silmeye ![]() ![]() hapsoldum karanlığa ![]() ![]() ![]() gözyaşlarımı silmeye yetemediler ama ![]() ![]() ![]() milyon, milyonlarca düştü ardı ardına ![]() ![]() boğuluyorum ![]() ![]() yok oluyorum ![]() ![]() eriyorum ![]() ![]() kendi gözyaşımda! Alıntıdır
![]() |
|