Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, cheesecake, profiterollu, resimli, tarifi

Profiterollu Cheesecake Tarifi (Resimli Anlatım)

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Profiterollu Cheesecake Tarifi (Resimli Anlatım)

Profiterollu Cheesecake Tarifi (Resimli anlatım) - Profiterollu Cheesecake Tarifi - Ev Yapımı Cheesecake

Malzemeler

15 paket kakaolu biskuvi

50 gr eritilmis yag

yarim cay bardagi sut

KREMA

3 yumurta

600 gr labne

1 su bardagi seker

3 kasik un

1 paket krema 200 gr

1 limon rende

1 bardak damla cikolata

2 kare bitter50 gr krama

HAZIRLANISI

Bir kabin icine seker ve yumurtalar konur cirpilirLabneun 200 gr krema limon rende ilave edilir mikser ile karistirilirKelepceli kalibin alti firin kagidi ile kaplanirAyri bir kabin icinde ezilen biskuvi eritilmis yag ve sut ile karistirilir kelepceli kalibin dibine iyice bastirilirUzerine hazirlanan krema dokulur damla cikolata serpilir ve kalibin uzeri folyo ile kapatilirKalip icine su konmus bir baska tepsinin icine konur 170c firinda 30 dakika pisiriliruzerindeki folyo alinir ve pembelesene kadar pisirilirSoguyan cheese servis tabagina alinir kalibin kelepcesi cheese'nin uzerine tekrar konur hazirlanan ponponlar dizilir benmari bitter krema eritilir

Uzeine dokulur

Pon pon

15 su bardagi su bir kaba konur 100 gr margarin ile kaynatilirKaynayan suya 15 su bardagi un ilave edilir devamli karistirilarak pisirilirsogutulurSoguyan hamura tek tek mix cirparak yumurtalar eklenirHamurdan ceviz kadar parca alinir yuvarlanir tepsiye dizilir 170c firinda pembelesene kadar pisirilir

1Bardak sut5 kasik seker1 yumurta5 kasik un 1 kasik margarin karistirilarak pisirilirHazirlanan krema firindan alinan kenarlari kesilen pon ponlarin icine doldurulur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com