![]() |
Çilekli Tavuk Göğsü Tarifi - Çilekli Tavuk Göğsü Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çilekli Tavuk Göğsü Tarifi - Çilekli Tavuk Göğsü YapılışıÇilekli Tavuk Göğsü Tarifi - Çilekli Tavuk Göğsü Yapılışı - Çilekli Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır? MALZEMELER 1/2 paket margarin 3 fincan un 1 litre süt 8 yemek kaşığı şeker vanilya üstü için: 1/2 kg çilek 25 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı nişasta HAZIRLANIŞI Margarini ve unu kavurun daha sonra şekeri ve sütü yavaş yavaş ilave ederek kaynayıncaya kadar sürekli karıştırıp ocaktan alın ![]() ![]() Üstü için: Çilekleri makineden geçirerek ezin içine şeker ekleyerek pişirin bu sırada 1 yemek kaşığı nişastayı sulandırıp eriterek çileğe yavaş yavaş karıştırarak ekleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|