|
|
Konu Araçları |
mandalinalı, supangle, tarifi, yapılışı |
Mandalinalı Supangle Tarifi - Mandalinalı Supangle Yapılışı |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mandalinalı Supangle Tarifi - Mandalinalı Supangle YapılışıMandalinalı Supangle Tarifi - Mandalinalı Supangle Yapılışı - Mandalinalı Supangle Nasıl Yapılır? Malzemeler : 1 lt süt 2 yumurta 1 su b tozşeker 2 çorba k kakao 35 çorba k un 50 gr çikolata 3 çorba k sıvıyağ 3 mandalina yarım kakaolu pasta keki Süslemek için: 1 poşet tozşanti 1 çay b süt çikolata şekerlemesi çikolatalı rulo gofret Hazırlanışı : Tencerenin içine soğuk sütü alın üzerine yumurta sarılarını ekleyinkakaoyutozşekeriunu da ekleyin karıştırarak ocağın üstünde pişirin Pişince ikramlık çikolataları içine atarak karıştırıp erimesini sağlayın İlk sıcaklığı çıkınca mikserle çırparak kıvamının açılmasını sağlayın 3 çorba k sıvıvyağ ekledikten sonra karıştırın Diğer tarafta kup bardakların içine bir dilim kek koyun Üzerine madalina dilimleri ekleyin Hazırladığınız kremayı da üzerine dökerek çubuk çikolatalarla beraber servis edin |
|