|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çekirdekli, shinitzel, susamlı, tarifi, yapılışı |
![]() |
Çekirdekli Susamlı Shinitzel Tarifi - Çekirdekli Susamlı Shinitzel Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çekirdekli Susamlı Shinitzel Tarifi - Çekirdekli Susamlı Shinitzel YapılışıÇekirdekli Susamlı Shinitzel Tarifi - Çekirdekli Susamlı Shinitzel Yapılışı - Çekirdekli Susamlı Shinitzel Nasıl Yapılır? Malzemeler : Tavuk fleto: 4 adet Çekirdek içi: 100 gr Susam: 100 gr Galeta unu: 100 gr Buğday unu: 100 gr Yumurta: 3 adet Sarımsak: 3 diş(dövülmüş) Toz biber: 15 gr Karabiber: 10 gr Kırmızı pul biber: 15 gr Tuz: 25gr Hazırlanışı: Tavuk fletolarımızı ızgaralık açalım ![]() ![]() Çekirdek ve susamlarımızı galeta unumuzu karıştıralım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|