![]() |
Piliç Etli Mantar Güveci Tarifi - Piliç Etli Mantar Güveci Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Etli Mantar Güveci Tarifi - Piliç Etli Mantar Güveci YapılışıPiliç Etli Mantar Güveci Tarifi - Piliç Etli Mantar Güveci Yapılışı - Piliç Etli Mantar Güveci Nasıl Yapılır? Malzemeler: 1 Tatlı Kaşığı Hardal 1 Çay Bardağı Ayçiçek Yağı 1 Çorba Kaşığı Sirke 1 Çorba Kaşığı Un 1 Çorba Kaşığı Yoğurt ½ Çorba Kaşığı Soya Sosu Tuz ![]() 3 Diş Sarmısak 2 Adet Tavuk Göğsü 300 gr Mantar 2 Çorba Kaşığı Ayçiçek Yağı 1 Su Bardağı Kaşar Peyniri Rendesi Yemeğin Tarifi: 1 tatlı kaşığı hardalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük parçalar şeklinde kesilmiş tavuk göğsünü hazırladığımız bu sos ile harmanlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri ve mantarları tam kıvamında piştiklerinde 3 güveç kabına harcı eşit miktarda bölelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|