![]() |
Tavuklu Karnıyarık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Karnıyarık Tarifi![]() Malzemeler 4 Adet Orta Boy (Tombik) Patlıcan 3 Adet Tavuk But 1 Adet Domates 2-3 Adet Sivri Biber 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağ Sıvı Yağ (Patlıcanları kızartmak için) Tuz ![]() ![]() Yapılışı Öncelikle patlıcanları alaca şekilde (siyah-beyaz şerit olacak şekilde) soyun ![]() ![]() Tavukların ![]() ![]() Bir tavaya sıvıyağı koyun ve orta ateşte patlıcanları kızartın ![]() ![]() Teflon bir tavada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Minik minik doğradığınız biberleri ve domatesleri tavuğa ekleyin ve 3-4 dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Patlıcanların ![]() ![]() Servis yapmadan önce ![]() ![]() NOTLAR; Patlıcanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karnıyarık'ı but eti yerine göğüs eti ilede yapabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Yemeği fırına verirken yada çıkmasına yakın üzerine kaşar rendesi serpebilirsiniz ![]() ![]() Yemeği aynı aşamaları kullanarak ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|