|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
elmalı, karamellize, sotelenmiş, sülün, tarifi, yapılışı |
![]() |
Karamellize Elmalı Ve Sotelenmiş Sülün Tarifi / Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karamellize Elmalı Ve Sotelenmiş Sülün Tarifi / YapılışıKaramellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün Tarifi - Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün Yapılışı - Karamellize Elmalı ve Sotelenmiş Sülün Nasıl Yapılır? Malzemeler : 1 adet sülün göğüs 1 adet sülün but 2 adet haşlanmış patates Arpacık soğanı Kıyılmış taze otlar (biberiye ![]() Sos için : 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 adet küçük boy kuru soğan 1 adet boy kereviz 3 çorba kaşığı demi glass sos Kuru garnitür : Elma dilimi ![]() Yemeğin Tarifi : Sülün etini teflon tavada çevirerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada başka bir kapta sosu hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Patatesli karışımı servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|