Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bey, cevdet, kitabının, oğulları, özeti

Cevdet Bey Ve Oğulları Kitabının Özeti

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cevdet Bey Ve Oğulları Kitabının Özeti

Cevdet bey ve oğulları kitabının özeti

RomanOrhan Pamuk’un ilk romanı olma özelliğini de taşımaktadır22 yaşında her şeyi bırakıp roman yazmaya karar verdiğinde doğup büyüdüğü yer olan Nişantaşı’ndan işe başlarOrhan PamukNişantaşılı bir ailenin 3 kuşak boyunca yaşadıkları serüvenigünlük yaşamlarınıdiyaloglarını anlatırTaşralı köklere sahip Cevdet Bey’in hem zenginleşme isteği hem de çağdaş bir aile kurma isteği konu edilirRoman bizlereeski İstanbul’aNişantaşı yaşamına bir bakış sunuyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com