Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilgili, kitaplarla, kompozisyon

Kitaplarla İlgili Kompozisyon

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kitaplarla İlgili Kompozisyon

Kitaplarla ilgili Kompozisyon

Kitap en iyi dostturSıkıldığımızda yanımızdaki tek dostumuz
kitaptır Hayat bir kitaptırKimisi kara yazgılarla yazılmış kimi renk renk desen desen
Bilemez kimse sayfa sayfa yaşanır günü geldiğindeKimi romandır uzun uzun anlatılır
Kimi hikaye belki de en heyecanlı yerinde aniden bitiverenKimi öykü ders alınacak tecrübelerle dolu yaşamdır kitap

İnsan için en etkili öğrenme yolu okumaktır Okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacaktır

Kitaplar benim için bilinmezliğe yaptığım bir yolculukturHer kitapta yeni maceralar yaşarımBilmediklerimi öğrenirim buda bana gerçek hayatta daha iyi iletişim kurmamı insanlarla konuşabilmemei sağlarÇünkü İnsan beyni okuyarak beslenir ve bilgiler güçlenir Okuyan insanların farklı bakış açıları vardır

Okumanın bizlere sayısız faydası vardır Önemli olan bunun değerini bilmektir bir düşünürün de dediği gibi “Okumak bir insanı doldurur konuşmak hazırlar yazmak ise olgunlaştırır” Kitap okuyalım boş insan olmayalım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com