![]() |
Kiraz Turşusu Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kiraz Turşusu TarifiKİRAZ TURŞUSU TARİFİ ![]() 2 kg kiraz(miktari size bagli) Tuz ve su Mutfak: Türk Süre: 60dk-Fazla Servis: 8-10 Zorluk: Kolay Kirazlari toplayip saplarini cikartin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun… Devamında Kiraz Kavurması : Malzemeler *500 gr kadar kiraz turşusu ![]() * 2 baş kuru soğan *Tuz ![]() *Yağ ![]() Hazırlanışı 1 – Turşu bidonundan çıkarılan kirazların çekirdekleri ayıklanır ![]() sıcak suda tuzu çıkıncaya kadar bekletilir ve yıkanır ![]() 2 – ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 – Daha sonra da mısır ekmeği ile yenir ![]() ekmeği tavsiye edilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|