![]() |
Culluk Kizartmasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Culluk Kizartmasiic Malzeme ![]() ![]() ![]() İÇİ: 6 adet çulluk 3 çulluğun içleri 60 gr sadeyağ yada margarin 60 gr çiçek yağı (3 çorba kaşığı) ( 3 çorba kaş ![]() 1 ![]() KIZARTMAK İÇİN: 1 ![]() 6 yada 12 dilim ekmek Tuz 80 gr çiçek yağı (4 çorba kaş ![]() 1- Serince bir yerde 2-3 gün bekletildikten sonra ![]() ![]() ![]() 2- Çullukları ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Kuşlar pişmekte iken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Kuşların içinde piştiği kızartma yağına da bir buçuk kahve fincanı su koyarak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|