![]() |
Sebzeli Lazanya Tarifi (Resimli) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Lazanya Tarifi (Resimli)![]() Beşamel sos için malzemeler: - 50 gr tereyağ / margarin - Yarım su bardağı un - 4 su bardağı az yağlı süt - Bir tutam karabiber ![]() - Yarım küp tavuk bulyon Eklenecek sebzelerin malzemesi: - Renkli dolmalık biberler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer malzemeler: - 1 paket lazanya (500 gr) - 1 su bardağı az yağlı kaşar peyniri rendesi (200 gr) (Parmesan veya istediğiniz bir çeşit peynir olabilir ![]() - 1 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvı yağ Beşamel sosun hazırlanması: Orta boy bir tencereye yağı koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sebzelerin hazırlanması: Tüm sebzeleri tavla zarı büyüklüğünde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lazanyaları ![]() ![]() ![]() ![]() Lazanyayı yapacağınız borcamın dibini sıvı yağ ile yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsterseniz lazanyayı birkaç gün sonra pişirmek üzere buzdolabına koyabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|