![]() |
Müccezzaga Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müccezzaga TarifiMüccezzaga Tarifi Müccezzaga nasıl yapılır Müccezzaga yapılışı ![]() MÜCEZZAGA Tarifi (OSMANLI) Kullanılacak malzeme: 1 kilo yağlı koyun eti ![]() 250 gram soğan ![]() 1 kilo çöğenderi veya pazı ![]() 1/2 litre su ![]() 3 gram darülfülfül ![]() 3 gram kişniş ![]() 3 gram kimyon ![]() 3 gram damla sakızı ![]() 3 gram tarçın ![]() 3 gram karabiber ![]() 1 kilo yoğurt ![]() 1 kaşık tuz ![]() Yapımı: Eti kuşbaşı iriliğinde paraçalara doğrayıp iri bir güvece koymalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elle sebzeler iyice pişince ateşin ısısını azaltmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|