Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ertuğrul, etti, istifa, sağlam

ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ..

Eski 10-09-2008   #1
haticee

ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ..

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, görevinden istifa ettiğini açıkladı
Siyah-beyazlı takımın UEFA Kupası 1 turunda deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına 4-1 yenilerek elendiği rövanş maçı sonrası yoğun biçimde eleştirilere uğrayan Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısıyla istifasını açıkladı
Sağlam, Beşiktaş Futbol Takımı'nın başındaki görev süresini değerlendirdiği toplantıda, istifasını şu cümlelerle duyurdu:
''Bugün Beşiktaş'ta kalırsam, şampiyon olacağına kesinlikle inandığım bir teknik direktör olarak şu anda karşınızdayım Ama Beşiktaş'ın yetiştirdiği bir isim olarak, Türk antrenörlüğünün bir temsilcisi olarak, son günlerde bana yapılanları içime sindiremiyorum Bize bu yapılanları kesinlikle hak etmediğimizi düşünüyorum Ben görevdeyken başka bir isimle görüşülmesi bir tarafa, bazı medya mensupları ve kuruluşları üzerinden de bir yıpratma kampanyasıyla da maalesef karşı karşıya kaldık Türkiye'de yerli hoca ile yabancı hocaya yapılan çifte standardın ortadan kaldırılmasını istiyorum Kendime olan saygım, Beşiktaş'a olan sevgim, Türk antrenörlüğünün de saygınlığı için istifa ediyorum''
Beşiktaş yönetimi, istifayı kabul etti
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının kabul edildiğini açıklayıp, hizmetleri için teşekkür etti
Yönetim kurulu adına siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''1 Haziran 2007 tarihinde kulübümüzde göreve başlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bugün yapılan yönetim kurulumuzun toplantısına gelerek, görevinden istifa ettiğini ifade etmiş, yönetim kurulumuz da istifasını kabul etmiştir Kendisine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız'' denildi
07 Ekim 2008, Salı

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ..

Eski 10-09-2008   #2
FBMH1907

hayrlı ola:))))
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-09-2008   #3
haticee

bir fenerli olarak en sevdiğim teknik adamdı hakikaten adam gibi adam
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com