![]() |
ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ.. |
![]() |
![]() |
#1 |
haticee
|
![]() ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ..![]() Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, düzenlediği basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı ![]() Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, görevinden istifa ettiğini açıkladı ![]() Siyah-beyazlı takımın UEFA Kupası 1 ![]() ![]() Sağlam, Beşiktaş Futbol Takımı'nın başındaki görev süresini değerlendirdiği toplantıda, istifasını şu cümlelerle duyurdu: ''Bugün Beşiktaş'ta kalırsam, şampiyon olacağına kesinlikle inandığım bir teknik direktör olarak şu anda karşınızdayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşiktaş yönetimi, istifayı kabul etti Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Ertuğrul Sağlam'ın istifasının kabul edildiğini açıklayıp, hizmetleri için teşekkür etti ![]() Yönetim kurulu adına siyah-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''1 Haziran 2007 tarihinde kulübümüzde göreve başlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, bugün yapılan yönetim kurulumuzun toplantısına gelerek, görevinden istifa ettiğini ifade etmiş, yönetim kurulumuz da istifasını kabul etmiştir ![]() ![]() 07 Ekim 2008, Salı |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ.. |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ..hayrlı ola:)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ.. |
![]() |
![]() |
#3 |
haticee
|
![]() Cevap : ERTUĞRUL SAĞLAM İSTİFA ETTİ..bir fenerli olarak en sevdiğim teknik adamdı hakikaten adam gibi adam |
![]() |
![]() |
|