![]() |
Hambal (Hingel) Tarifi (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hambal (Hingel) Tarifi (Resimli Anlatım)Hambal (Hingel) Hambal diğer adıyla Hingel ![]() ![]() Dışı yumuşacık içi patatesli baharatlı harçla dolu yoğurtlu ve salçalı sos eşliğinde servis edilen ve ayrıca bol tereyağı kokusuyla iştahları açan hamurlu bir tarif ![]() Malzemeler • 1 adet yumurta • Tuz • Su • Un ![]() İçi İçin • 4-5 adet patates • 1 adet kuru soğan • Kırmızı toz biber • Karabiber • Nane ![]() Sosu İçin • Sarımsak • Yoğurt • Salça • Tereyağı • Kırmızı toz biber • Karabiber Yapılışı Un ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|