Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kavurması, tarifi, trabzon, turşu

Turşu Kavurması Tarifi (Trabzon)

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Turşu Kavurması Tarifi (Trabzon)







Tursu kavurmasi icin:
Arzu edilen tum tursu cesitleri
1 Buyuk sogan
2-3 Sarimsak
1 Kasik salca
Once tursumuzu guzelce sudan geciriniz cok tuzlu ise bir gece once suda birakip tuzunun gitmesini saglayiniz Soganlari yagda kavurunuz sarimlari ekleyip guzelce kavurdukdan sonra bir kasik salca ilave ediniz Uzerine suzmus oldugunuz tursuyu ekleyiniz guzelce kavurunuz Trusu kavurmaniz hazir
Afiyet Olsun ALINTI

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.