|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| büyük, gereken, günahlardan, sakinmamiz, tanesi |
Sakinmamiz Gereken Büyük Günahlardan 15 Tanesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sakinmamiz Gereken Büyük Günahlardan 15 TanesiSAKINMAMIZ GEREKEN BÜYÜK GÜNAHLARDAN 15 TANESİ 1 - Allah'a şirk koşmak-ortak tanımak ![]() 2 - Anneye babaya karşı gelmek,isyan etmek ![]() 3 - İçki İçmek (Her Çeşidini)4 - Kumar oynamak (Her çeşidini)5 - Zina etmek,başkasının namusuna göz dikmek ![]() 6 - Faiz yemek,tefecilik yapmak ![]() 7 - Yalan söylemek ![]() 8 - Hırsızlık yapmak ![]() 9 - Harpten kaçmak (Vatan hainliği)10 - Adam öldürmek (Katillik)11 - Yuva yıkmak (Karı koca arasını açmak)12 - Yalan yere şahitlik yapmak ![]() 13 - Yetim malı yemek ![]() 14 - Büyü-sihir yapmak veya yaptırmak ![]() 15 - Nemmamlık yapmak (Söz getirip götürmek,insanları birbirine düşürmek![]() |
|
Sakinmamiz Gereken Büyük Günahlardan 15 Tanesi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sakinmamiz Gereken Büyük Günahlardan 15 TanesiZeVRaK Nickli Üyeden Alıntı SAKINMAMIZ GEREKEN BÜYÜK GÜNAHLARDAN 15 TANESİ ZeVRaK Nickli Üyeden Alıntı 1 - Allah'a şirk koşmak-ortak tanımak ![]() 2 - Anneye babaya karşı gelmek,isyan etmek ![]() 3 - İçki İçmek (Her Çeşidini)4 - Kumar oynamak (Her çeşidini)5 - Zina etmek,başkasının namusuna göz dikmek ![]() 6 - Faiz yemek,tefecilik yapmak ![]() 7 - Yalan söylemek ![]() ********** Bence günümüzün en hit (tabiri caizse) günahları bunlar,yani yazdıklarınızdan kendimce seçtim Özellikle zina![]() ![]() ![]() Zaten zinanın küçüğü büyüğü,azı çoğu olmaz,her türlüsü mevcut günümüzde,gözümüzün önünde hemde![]() ![]() yazık![]() ![]() çok yazık![]() ![]() Rbbim bu sıraladığınız günahlardan ve diğerlerinden sakınmamız için bize yardım etssin inş![]() ![]() Paylaşımınız için Allah razı olsun![]() ![]() Çok faydalı ve her an aklımızda bulunması gereken bi paylaşım olmuş![]() ![]() Selametle![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|