Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorba, için, noktaları, pilavlar, püf

Çorba Ve Pilavlar İçin Püf Noktaları:

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çorba Ve Pilavlar İçin Püf Noktaları:




Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun
Pilavınızı tekrar ısıtırken, bir kabın içine su koyup, kaynattıktan sonra tencerenizi kabın içine oturtursanız pilavınız taneli kalır ve tazeliğini muhafaza eder
Çorbanın tuzunu fazla koyduysanız hemen içine irice dilimlenmiş birkaç patates atın Bir miktar pişirdikten sonra patatesleri çıkarın Fazla tuzun gittiğini fark edeceksiniz Bu yöntem her sulu yemek için geçerlidir
Çorba kaynatırken her an taşma tehlikesi vardır Birkaç tane buz parçası atarsanız taşmayı engellemiş olursunuz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.