Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tarih, türkler

Tarih = Türkler (!)

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tarih = Türkler (!)

''Türk asillerin asilidir yapma olmayan gösterişi bulunmayan bu pek yüce asalet ona tabiatın hediyesidir'' (Pierre Loti)

''Türklerin yalnız sonsuz bir cesareti değil iradeleri sersemleştiren bir sihirbaz zekası vardır İşte Türk bu zekasıyla zafer kazanır uygarlıklar yaratır ve insanlık dünyasında en şerefli hizmeti başarır Zaten Avrupa'nın yarısını yüzyıllarca boyunduruk altına almak başka türlü mümkün olamazdı'' (Çarnayev-(Rus Komutan)

''Türkler bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır'' (La Martine)

''Savaşın zevkini almak isteyen herkes Türklerle savaşmalıdır'' (Towsend-(İngiliz Komutan)

''Türkler kahramandırlar Dostlarına zarar vermezler Fakat kazanç getirirler'' (Comenius-(Çek Bilgini)

''Türklerin biricik sevdikleri şey hak ve hakikattir Ve hiçbir haksızlık yapmadıkları halde haksızlığa uğramışlardır'' (William Pitt-(İngiliz Devlet Adamı)

''Türkçeyi öğrenmek benim için büyük bir mutluluk oldu Çünkü Türk'ü anlamak için kendisiyle mutlaka tercümansız konuşmalıdır Tercüman ışığı örten zevksiz bir perde oluyor'' (Gelland-(Fransız Bilgini)

''Türk askeri cesurdur Anavatanını sever ve onun için gerekirse çekinmeden canını feda eder'' (Albert Einstein)

''Dünyada iki bilinmeyen vardır Biri kutuplar diğeri Türkler'' (Albert Sorel) --- ( TUTTUM BU SÖZÜ)

''Artık Türklerle savaşmam Onlar çok cesur ve iyi insanlar'' (Andreas Phitiades)

''Çanakkale'de başarılı olamadık Nasıl başarılı olurduk ki? Zira Türkler yuvasına girilmiş aslanların hiddetiyle cüret ve cesaret kahramanlığı ile savaşıyorlardı Böyle bir millet görmedim'' (Sir Julien Corbet)

-aLıntı-

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com