Kızmış Bi Kere Canım Bırakır Mı??? |
|
|
#1 |
|
dejavu2009
|
Kızmış Bi Kere Canım Bırakır Mı???
|
|
#2 |
|
evrem88
|
Cevap : Kızmış bi kere canım bırakır mı???vuuuu süpper action=)))o adamın yerinde olmak istemezdim=))) |
|
Cevap : Kızmış bi kere canım bırakır mı??? |
|
|
#3 |
|
pesimistt
|
Cevap : Kızmış bi kere canım bırakır mı???aynen bnde orda oLmayı istemezdm :D
Cevap : Kızmış bi kere canım bırakır mı??? |
|
|
#4 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Kızmış bi kere canım bırakır mı???Boğa'nın gözü adamdan başka birşey görmüyor sanırım Hedefine de oldukça yaklaşmış aslında![]() ![]() Bu kare şüphesiz komedi bölümümüze uymuş :) ancak bir saniye sonrası belki de vahşet bölümümüze açılabilecek bir konu olurdu![]() Paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Dejavu
|
|
Cevap : Kızmış Bi Kere Canım Bırakır Mı??? |
|
|
#5 |
|
djdem
|
Cevap : Kızmış Bi Kere Canım Bırakır Mı???hehe çok güldüm yaa teşekkürler
|
|
#6 | |
|
dejavu2009
|
Cevap : Kızmış Bi Kere Canım Bırakır Mı???Alıntı:
![]() ![]() böyle güzel resimler buldukça hep paylaşacağım![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Cevap : Kızmış Bi Kere Canım Bırakır Mı???KAPLAN bey doğru söylemiş=) bi kare sonrası vahşete girerdi zaten güzel ve komik bir kare yakalamışlar aslında bizim açımızdan tabiki adamı hiç saymıyorum yazık ona=) paylaşımların için tşkler sevgili yıldıray ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
seçkin60
|
Cevap : Kızmış Bi Kere Canım Bırakır Mı???adama yazık yaaaa ![]() ![]()
|
|
|
|