![]() |
Kadın &Amp; Erkek (+18) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın &Amp; Erkek (+18)ERKEK : Aslinda Niye Sutyen Kullandigini Hic Anlamiyorum ![]() Dolduracak Pek Birseyler Var Sayilmaz Yani ![]() ![]() KADIN : Sen Pantalon Giyiyorsun Ya ![]() ![]() ![]() ***************** ERKEK : Bu Gece Farkli Pozisyonlar Deneyelim Mi? KADIN : Iyi Fikir! Sen Utu Yap, Bende Yataga Uzanip Gaz Cikarayim! ![]() ![]() ******************* ERKEK : Niye Orgazm Oldugun Zaman Bana Soylemiyorsun? KADIN : Soylemek Isterdim Ama ![]() ![]() ![]() olmuyorsun Ki ![]() ![]() ![]() ![]() ***************** ERKEK : Erkeklerle Spermlerin Ortak Noktasi Nedir Sence? KADIN : Ikisinin De, Bir Insanoglu Olma Ihtimalleri Milyonda Birdir ![]() ![]() ![]() ![]() ************* ERKEK : Kocasinin Her Gece Nerde Oldugunu Bilen Kadina Ne Denir? ![]() ![]() KADIN : Dul Denir ![]() ![]() ![]() ![]() ************ Erkek Tanri'ya Soyle Der : "Tanrim, Kadini Neden Bu KadarGuzel Yarattin? Tanri Der Ki : "Sen Onu Sevesin Diye ![]() ![]() AmaTanrim ![]() ![]() Yarattin Peki? ![]() ![]() Tanri Der Ki: "SENI SEVSIN DIYE |
![]() |
![]() |
|