Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

:-)

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

:-)

Karısı hamile olan bir adama işyerinde aniden bir telefon gelmiş: "Beyefendi, bir bebeğiniz oldu acele hastahaneye geliniz" diye Heyecanlanan adam hemen hastahanenin yolunu tutmuş Doğum bölümüne gştmiş Kendisini bir hemşire karşılamış Adam durumu anlatınca hemşire: "Beyefendi, evet doğru bir çocuğunuz oldu ama malesef sakat doğdu" demiş Habere çok üzülen adam: "Olsun çocuğumu gösterin bana" demiş Hemşire: "Beyefendi, görmeseniz daha iyi olur çünkü çocuğunuz çok ileri derece spastik" demiş Adam yinede: "Olsun o benim evladım, görmek istiyorum" diye diretmiş Hemşire: "Peki öyleyse" deyip spastik çocuklar bölümüne geçmiş Adamda peşinden gitmiş İlk bölümde kolsuz çocuklar varmış Adam: "Çocuğum burada mı?" diye sormuş Hemşire: "Hayır beyefendi, çocuğunuz ilerideki bölümlerde" diye yanıtlamış Bir sonraki bölüme geçmişler Buradada bacağı olmayan bebekler varmış Adam yine: "Çocuğum burada mı hemşire hanım?" diye sormuş Hemşire yine: "Hayır beyefendi, çocuğunuz daha ilerdeki bölümlerde" diye yanıtlamış Bir bölüm daha geçmişler buradada hem kolu hem bacağı olmayan çocuklar varmış Adam yine heyecanla: "Buradamı çocuğum?" demiş Fakat hemşire yine: "Hayır beyefendi" diye yanıtlamış Üzülen adam bir sonraki bölüme geçmiş Bu bölümde ise sadece kafa olan çocuklar varmış Adam yine hüzünle: "Hemşire hanım, artık sanırım burada çocuğum" demiş Fakat hemşire: "Hayır beyefendi, çocuğunuz şimdi gideceğimiz bölümde, fakat isterseniz gitmeyelim çünkü çocuğunuzu görünce çok kötü olabilirsiniz" demiş Adam yine ısrarla: "Hayır, ne olursa olsun o benim çocuğum" demiş Hemşire "Peki o zaman" deyip bir sonraki bölüme gitmiş Bu bölümdeki oda bomboşmuş Sadece odanın ortasında bir masa, masanın üstünde bir kavanoz, kavanozun içindede bir kulak duruyormuş Adam hemen: "Bu mu benim çocuğum?" diye sormuş Hemşire üzüntüyle: "Evet beyefendi, ama malesef çocuğunuz sağır" demiş

Psikolog karşısındaki sinir hastası bir genci teste tabi tutmaktadırKağıt üstüne bir dikörtgen çizip :

-Bu size neyi hatırlatıyor?diye sorar

Hasta :

-İçinde kadın bulunan bir yatağı, diye cevap verirArkasından psikolog kağıda büyükçe bir kare çizerHasta, bu kez :

-İçi kadın dolu bir oda, der

Derken, çok büyük bir dikdörtgen çizdiğinde, hasta bu sefer de :

-Bu da içi kadın dolu bir ev, deyince, psikolog dayanamaz :

-Tamam beyefendi, derSiz bir kadın budalasısınız

Ama psikolog daha lafını bitirmeden, hasta bağırır :

-Ne, ben mi?Aslında sen kadın budalasısın be! Sabahtah beri bana terbiyesiz resimler çiziyorsun

FBI gizli ajan eksikliğini giderebilmek için ajan seçmeleri yapmaya karar vermiş Ve hergün üçer kişi çağırıp aralarından birini ajan olarak himayelerine alıyorlarmış Seçimlerin 3 günü Temel' de katılmış Yanındada bir ingiliz ve bir amerikan varmış Bunlardan ilk olarak kamuflaj olmalarını istemişler İçinde sadece bir çuvalın bulundu boş bir odaya sokmuşlar ve burada gizlenmelerini söylemişler İlk önce ingiliz girmiş 5 dk sonra odaya giren bir yetkili gitmiş içinde ingilizin saklandığı çuvala tekme atmaya başlamış Hemen çuvalın içinden bir ses gelmiş: " Miyaw, miyaw" İngilize ilk testi başarıyla geçtiğini söyleyip amerikan' ı odaya koymuşlar Amerikan' da aynı çuvala saklanmış Biraz sonra yine odaya giren yetkili gitmiş ve çuvala bir tekme atmış Çuvalın içinden: "Hav, hav" diye bir ses gelmiş Amerikan' ıda tebrik edip Temel' i odaya koymuşlar 5 dk sonra odaya giren aynı görevli gitmiş çuvala bir tekme atmış Ama hiçbir ses gelmemiş Bir daha atmış yine tık yok Bir daha bir daha derken en sonunda çuvaldan cılız bir ses yükselmiş: " Patateeeeesss

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com